Pasi spre Interior
Spune Da vietii!

0722228035
d a c i a n a [at] p a s i s p r e i n t e r i o r . r o

Centrul Valea Salciilor [rom.]

Centrul Valea Salciilor, Tisau

Portfolio Items

La putin peste  100 km de Bucuresti, in comuna Tisau, judetul Buzau intre primele dealuri de la marginea campiei,  la marginea unei păduri uriașe, într-o zona rurală linistita, cu o energie calda care se face simtita imediat – am construit un spatiu unic special pentru respiratiile holotropice pe uscat si in apa.

Centrul  nostru realizează  o imbinare perfecta între locatia pitoresca, dotarile tehnice, condițiile de cazare si posibilitatile de experimentare a unor momente care pot rămâne de neuitat in cautarile voastre de viața.    Este un spațiu construit cu dragoste si pricepere, cu respect pentru natura atat prin arhitectura dar si prin utilizarea celor mai noi sisteme ecologice pentru climatizare si utilități. Tehnologia de vârf respecta natura.

Sala de experimentare si piscina permit experientele de respiratie in cele mai bune condiții. Piscina este construită special pentru respiratiile holotropice. Adancimea apei este de 1.20 m iar sistemele de încălzire sunt puternice si bine controlate pentru a mentine apa la 37 grade Celsius. Climatizarea performanta permite pastrarea unei atmosfere plăcute chiar si când piscina este foarte calda. Utilizarea ozonului  pastreaza apa  limpede si fără mirosuri neplacute. Nu in ultimul rând, piscina este prevzuta cu un  sistem performant de sonorizare atat exterior cat si subacvatic.

Sala de experimentare este luminoasa si calda, aproape de natura, asigurarind un spatiu intim de lucru.

Condițiile de cazare confortabile, grija familiara a personalului si mâncarea aleasa pentru a fi sănătoasă si savuroasa intregesc un cadru general care sa permită o experiența  de neuitat .