Pasi spre Interior
Spune Da vietii!

0722228035
d a c i a n a [at] p a s i s p r e i n t e r i o r . r o

luna plina

Aceasta intalnire, ne propunem sa o tinem in fiecare luna, pe luna plina (sau aproape plina…). Vrem sa ne reconectam la energia feminina, sa redescoperim valorile ei, sa redescoperim bucuria de a fi femeie. Traim intr-o lume in care valorile masculine sunt cele apreciate chiar si de noi femeile.

Actiunea noastra nu este una de tip feminist, ci mai degraba vrea sa restabileasca un echilibru intre energia feminina si cea masculina, redandu-i fiecareia locul si frummusetea.

In luna mai ne intalnim  pe 7(luni) la ora 18.00 in strada Cluj nr. 69, Bucuresti.

Tema intalnirii : Pasind pe calea frumusetii

De multe ori suntem prinse in tumultul fiecarei zile, nu avem timp… alergam…  suferim, ne criticam poate pentru o mie de lucruri… si uitam sa ne bucuram de frumusetea din jurul nostru, de frumusetea din noi sau pecare o putem crea uneori prin lucruri si gesturi marunte…

Si totusi, acest mod de a fi, inconjurate de frumos, poate fi mai mult decat o terapie pentru ca pasim in frumos ca un omagiu vietii, Universului, Creatorului… sau chiar ca un omagiu noua insine…

 

La intalnire este de preferat sa purtati o tinuta lejera; puteti avea la voi un mic „obiect” (un desen, o floare, o poezie, o bijuterie) care are o anumita semnificatie pentru voi, in special legata de frumos.

Locurile fiind limitate, va rugam sa confirmati participarea. Propunem 4 intalniri gratuite, dar o donatie simbolica este binevenita (pentru ceaiuri, fructe…).

 

Va asteptam cu drag,

Daciana Tarasi, psihoterapeut transpersonal,  telefon 0722228035, email: daciana.tarasi@hotmail.com

Gianina Niculae, psiholog,            telefon 0723183289,       email: niculae_gianina@yahoo.com

Comments are closed.