Pasi spre Interior
Spune Da vietii!

0722228035
d a c i a n a [at] p a s i s p r e i n t e r i o r . r o

Intalnire de suflet

23-26 iunie 2016

Iunie nu mai este departe si suntem astfel tot mai aproape de intalnirea noastra de suflet.  Anul acesta as vrea sa va invit sa mergem mai departe, sa intelegem si exploram mai adanc care este relatia cu sufletul nostru, cu viata noastra.

Traim timpuri in care din nefericire oamenii uita de suflet. De multe ori ne ducem in extreme, suntem sau foarte ancorati in material sau fascinati de Spirit, dar ne este dificil sa gasim o cale de mijloc, sa facem legatura intre cele doua. Putem trai momente speciale in seminarii sau meditatii dar in acelasi timp sa ni se para ca nu au nici o legatura cu viata reala, si vedem aceste doua aspecte ca foarte diferite, ca doua lumi diferite intre care noi pendulam fara a reusi sa ne integram in una sau in cealalta pentru ca de fapt noi avem nevoie de amandoua.

Cand vorbim despre spirit, vorbim despre scanteia divina in fiecare dintre noi,  o energie care transcede individualitatea noastra, un numitor comun al nostru, al tuturor. Cand vorbim despre suflet vorbim despre noi asa cum suntem, despre ceea ce avem unic, individual, specific. Sufletul pare sa fie legat profund de modul de manifestare al Spiritului aici, pe Pamant, in materie. A avea suflet, a pune suflet, a- mi merge la suflet sunt expresii care vorbesc despre conexiunea intre materie si Spirit.

Va propun o explorare a relatiei noastre cu viata. Cum ne manifestam energia, spiritul in viata de zi cu zi? Reusim sa simtim placere in ceea ce facem? Punem suflet intr-o idee? Ne implicam in munca noastra? Petrecem timp alaturi de prieteni? Ascultam muzica? Iesim in natura? Mancam o mancare buna?

Despre toate acestea vom vorbi, dar mai mult decat atat le vom simti, gusta, dansa, asculta… Cu netarmurita grija si atentie vom face loc sa se manifeste acelei parti subtile, vulnerabile din noi care poate asteapta de foarte mult timp sa fie vazuta, sa fie invitata sa se exprime.

Locatie : Centrul Valea Salciilor. La putin peste  100 km de Bucuresti, in comuna Tisau, judetul Buzau – intre primele dealuri de la marginea campiei,  la marginea unei păduri uriașe, într-o zona rurală linistita, cu o energie calda care se face simtita imediat este un spatiu unic, de suflet.
Condițiile de cazare confortabile, grija familiara a personalului si mâncarea aleasa pentru a fi sănătoasă si savuroasa intregesc un cadru general care sa permită o experiența  de neuitat.

FacilitatoriDaciana Tarasi, psihoterapeut
Crina Tarasi, instructor NIA
Liana Popescu, instructor NIA

Seminarul incepe joi 23 iunie 2016 ora 18.00 si se termina duminica 26 iunie 2016 ora 17.00.

Numar maxim de participanti – 12.

 

Pret (inclusiv cazare si masa) :     490 RON

 

Contact: Daciana Tarasi, telefon 0722228035, email:  daciana.tarasi@hotmail.com

Comments are closed.