Pasi spre Interior
Spune Da vietii!

0722228035
d a c i a n a [at] p a s i s p r e i n t e r i o r . r o

Nia – Centura Alba

The Nia White Belt Training

22-28 june 2014

Trainer Winalee Zeeb

Focus: Physical Sensation

Intent: To embody the foundation of Nia

The Nia White Belt Training is the first level of a five-belt training series that presents a body-centered approach to health, wellness and fitness. For all shapes, sizes and abilities, the White Belt Training teaches you how to get into your body. Whether you want to simply take your Nia journey deeper or have a desire to share Nia in a professional capacity, the White Belt Training is your entryway into personal enrichment.

Over the course of one week, you will comprehensively explore physical sensation through five core-competency areas of study including movement, music, anatomy, science and philosophy. This joyful journey into the self is instrumental in helping you develop body knowing by learning to listen, interpret and consciously respond to the information your body communicates to you via sensation. Enroll with Winalee Zeeb and positively shape the way you feel, look, think and live.

Workplace: Anima Center, Tisau

 22 – 28 iunie 2014

In Nia experimentati bucuria miscarii constiente, bucuria de a fi prezent in propriul corp. Pe o muzica care iti atinge sufletul, in Nia se imbina veselia dansului cu flexibilitatea din yoga si precizia artelor martiale. Rezultatul este constientizarea emotiilor si bucuria de a fi aici si acum. Nu este necesara experienta anterioara, doar dorinta de a te misca si a-ti asculta propriul corp. Nia, folosind muzica, te ajuta sa te conectezi cu trupul, mintea, emotiile si spiritual.

 Atentia e concentrata asupra senzatiilor fizice, in scopul de a integra principiile fundamentale din Nia

Cursul pentru obtinerea Centurii Albe in Nia este primul nivel in seria de cinci centuri care sunt oferite. Cursul prezinta o abordare ce are corpul in centrul atentiei cu scopul de a deveni sanatosi si puternici in toate planurile (fizic, mental, spiritual). Pentru trupuri de toate formele, dimensiunile si niveluri de indemanare, Cursul pentru Centura Alba in Nia te invata cum sa fi constient de corpul tau. Daca doresti sa inveti mai multe despre Nia sau doresti sa devii un instructor de Nia, Centura Alba este un pas de dezvoltare personala.

Pe parcursul unei saptamani vei explora senzatii fizice folosind cinci metode de studiu: miscarea, muzica, anatomia, stiinta si filosofia. Aceasta explorare a sinelui plina de voie buna este esentiala pentru a iti dezvolta cunoasterea corpului, invatand sa asculti, sa interpretezi si sa raspunzi informatiilor pe care el – corpul – ti le comunica prin senzatii. Inscrie-te sa inveti cu renumita Winalee Zeeb (http://www.nianow.com/winalee) si o sa iti schimbi in bine felul in care te simti, arati, gandesti si traiesti!

Spatiu de lucru: Centrul Anima, comuna Tisau, judetul Buzau.

Inscrieri si detalii :             Daciana Tarasi : telefon 0722 22 80 35

                                   email:  daciana.tarasi@hotmail.com

www.pasispreinterior.ro

Comments are closed.