Pasi spre Interior
Spune Da vietii!

0722228035
d a c i a n a [at] p a s i s p r e i n t e r i o r . r o

Psihoterapie Transpersonala

psi ornament wide« Oricine poseda propria sa intelepciune interioara si,
daca este ascultat cu dragoste,
poate invata el insusi  sa se asculte
si sa se descopere. »
Paul Montangerand

« Când  voi renunţa la ceea ce sunt,
voi deveni ceea ce aş putea fi. »
Lao Tse

psi ornament pointSedinte individuale

De multe ori cand trecem prin momente dificile vrem sa fim singuri. Ne este greu sa ne aratam in fata celorlalti intr-un moment de vulnerabilitate. Poate este momentul sa vedem intr-o alta lumina aceste clipe. De fapt atunci, in cautarile noastre, suntem foarte frumosi si suntem poate mult mai aproape de o schimbare decat in oricare alte clipe. Fiecare incercare de viata vrea sa ne spuna, sa ne invete ceva, chiar daca semnificatia nu este foarte usor de descifrat. Rolul psihoterapeutului este sa-ti fim alaturi pe acest drum. Sa te ajutam sa redescoperi in tine resursele de care ai nevoie. Stiu ca nu este o calatorie usoara, ci este plina de greutati, de suisuri si coborasuri, de surprize, de indoieli. E nevoie de mult curaj si de multa rabdare. Stiu, pentru ca am fost acolo. A fost experienta de care am avut nevoie ca sa invat cum sa fiu un ghid iscusit pe acest drum al vietii.

Pentru a fi eficiente, este important ca sedintele individuale sa aiba o anumita continuitate si ritmicitate (saptamanal, bilunar).

psi ornament pointLucrul intensiv

Sunt momente cand, in situatii de criza, poate fi nevoie sa lucram impreuna, sustinut pe mai multe zile. Va propunem un moment de retragere intr-o zona linistita, calda, in mijlocul naturii. Faptul ca putem lucra intr-un mediu care nu este cel familiar, cel cunoscut, cel incarcat de probleme cotidiene va poate ajuta sa va detasati, sa puteti privi in ansamblu situatia in care va aflati.

Sedintele de lucru pot alterna cu plimbari in natura, cu meditatii sau diferite alte activitati care sa va permita o focalizare a constiintei spre interior, spre analiza gandurilor si a emotiilor prezentului.

psi ornament lg w