Pasi spre Interior
Spune Da vietii!

0722228035
d a c i a n a [at] p a s i s p r e i n t e r i o r . r o

Seminar rezidential

adresat femeilor, fetelor, doamnelor

perioada 9-11 august 2013

 

Suntem femei. Stim asta, dar poate uneori avem nevoie sa ne reamintim acest fapt.

Avem un trup de femeie. Il animam oare cu o energie feminina ? Ce inseamna oare a fi femeie dincolo de a fi fiica, iubita, sotie sau mama ? Si poate ce inseamna nu este cea mai potrivita intrebare, pentru ca nu stiu daca reusim sa definim in cuvinte, dar mult mai important putem incepe sa simtim… Si pentru a ne lasa sa simtim avem nevoie de a avea incredere din nou in noi si in simturile noastre.

Avem nevoie sa simtim ca a fi femeie este ceva valoros si pretios. Avem nevoie sa ne lasam ghidate de intuitie. Avem nevoie sa descoperim in noi blandetea si dragostea. Dragostea pentru noi, dragostea pentru ceilalti si dragostea pentru frumos.

Avem nevoie sa lasam deoparte energia masculina a competiei si sa descoperim in noi colaborarea, placerea de a lucra si de a fi impreuna.

Va propun un week-end in care sa ne lasam sa exploram impreuna, mai departe si mai adanc  energia si placerea de a fi femeie.


Locatie : Centrul Alma, comuna Tisau, judetul Buzau

Pret inclusiv cazare si masa :    450 RON; data limita pentru inscriere este 25 iulie; pentru ca inscrierea sa fie considerata ferma este necesar un avans de 150 RON.

Contact: Daciana Tarasi,

telefon 0722228035, email: daciana.tarasi@hotmail.com; www.pasispreinterior.ro

Comments are closed.