Pasi spre Interior
Spune Da vietii!

0722228035
d a c i a n a [at] p a s i s p r e i n t e r i o r . r o

Seminar Respiratie Holotropica

Bucuresti  20-21 noiembrie 2015

Animat de

Daciana Tarasi, psihoterapeut transpersonal

si

Constantin Pascu, asistent

formati in respiratie holotropica  la Institutul de Cercetari pentru Terapii Transpersonale ( Irett), Franta

 

Respiratia holotropica a fost creata in anii 80 de catre Stanislav Grof, psihiatru, cercatator, scriitor si co-creator al psihologiei transpersonale.

(holotropic : « care duce catre intreg »).

Metoda combina intr-un mod natural o respiratie ampla si accelerata, cu o muzica specifica si lucru corporal personalizat. Ea permite mobilizarea potentialului de vindecare spontana specifica atat corpului cat si psihicului. Ridicand nivelulurile de energie fizica si psihica, respiratia holotropica activeaza inconstientul si memoria celulara si da acces la toate nivelurile psihicului : domeniu biografic(istoria personala), domeniu perinatal (legat de nastere si inainte de nastere) si domeniul transpersonal (dincolo de istoria personala, dincolo de corp si psihic).

Respiratia holotropica ofera posibilitatea de a trai experiente transformatoare si eliberatoare la nivel psihic, emotional si spiritual intr-un cadru securizant si protector, propice transformarii.

Spatiu de lucru:

In Bucuresti, experienta se desfasoara intr-un un spatiu protejat care permite participarea a  maxim 10 persoane. Pentru pranz exista posibilitatea de a comanda mancarea la firme tip catering pentru 20-25 Ron.

Program:    Vineri (17.00-21.00) si sambata (9.00-20.30).

Informatii practice :

-Sa aveti o tinuta confortabila, lejera, care lasa posibilitatea corpului de a se misca cat mai liber.

– Pentru persoanele care participa pentru prima oara este necesara o discutie prealabila.

Atentie : Este important sa ne semnalati daca suferiti de o boala anume, daca ati suferit recent o interventie chirurgicala, sau – in cazul unei femei – daca sunteti insarcinata, pentru ca aceste situatii pot necesita o conduita speciala in acompaniament.

Bolile cardiovasculare (infarct, angina pectorala, hipertensiune), epilepsia, glaucom-ul si antecedentele psihiatrice pot constitui eventual contraindicatii in acest domeniu si este important sa ni le semnalati.

 

Pret : 150 RON; pentru inscriere este necesar un avans de 50 RON.

Inscrieri si detalii :             Daciana Tarasi : telefon 0722 22 80 35 

                                   email:  daciana.tarasi@hotmail.com

www.pasispreinterior.ro

Comments are closed.